„СВЕЩЕНИ ДУМИ НА УЧИТЕЛЯ“ Е КНИГА-ЗАВЕТ

Създадено на февруари 20, 2023, от demo

Преди пет години приятелка ми подари книгата “Свещени думи на Учителя”, втори том, издание от 1994 г. Дотогава бях чела само първата част. Видях я за първи път у Лили Димкова, за която „Свещените думи“ е най-ценната й книга – подарена е от Учителя на баща ѝ Петър Димков, а после той я завещава на нея. Двата тома се превърнаха и за мен в настолни – толкова специални, че и когато тръгна на път, те са с мен. Чета ги всеки ден – задавам въпрос и отгръщам на страница, в която винаги е скрит отговорът.

„Свещени думи от Учителя“ крие кодове, това е жива книга и тя дава отговорите на повечето въпроси. Пожелах да открия книгата, за да я подарявам на сродни души – исках да споделя с тях радостта и озарението, което ми донесе. И узнах, че вторият том не е преиздаван от 30 години. Тогава се роди у мен идеята да събера заедно двата тома и да преиздам тази толкова специална книга – оставена ни от Учителя Петър Дънов – Беинса Дуно.

Сега и вие можете да я имате и да я четете, скъпи търсещи светли души! Пожелавам на всеки, който се докосне до това велико знание, да получи светлината на мъдростта и да озари живота си. Така както „Свещени думи на Учителя“ озариха моя живот…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *