Общуването е важно за нашето здраве!

Да, именно общуването – чрез думите и словото, ни прави хора, уникални същества. Човекът е социално създание – не може да живее без да общува със себеподобните си. Затова аз смятам, че имаме нужда да обменяме мисли по най-различни теми, да изказваме позиции, да си „говорим“ за книги и други смислени неща. Всичко това ще се случва в блога.

Преди години изрекох сентенцията: „Любовта е разговор!“  За съжаление, през последните години нашето живо общуване е възпрепятствано – затова се налага да се преориентираме в това пространство. Но нека се знае: Книжарница Жени Костадинова има своята локация и във физическото измерение – тя се намира в центъра на София, на ул. „Цар Самуил“ 34. Там, където се помещава и основаната от мен Арт къща с музей „Куклите“. Посещението й става само с предварително свързване по джиесем и уговорен час.

Защо обичам това, което правя?

Обичам работата си, защото е творческа и хуманна. Радвам се да давам на хората думите и посланията си, да ги вдъхновявам чрез творчество и красота, чрез опита си и като 25-годишен изследовател на голямата пророчица Ванга. Обожавам книгите и искам да предам и на другите любовта към четенето и творчеството – самата аз правя кукли повече от 20 години.

Контакти