Арт-закачалки на Жени

40 поетични миниатюри с образи на жени–кукли

Картичките–стихове спрототипни женски образи са подходящи и за арт-терапия, коучинг сесии, психологически игри и сеанси. 

40 оригинални картички с кукли ангели, изработени от деца

40 оригинални картички с кукли ангели, изработени от деца

Кокетната кутийка съдържа 40 оригинални картички с образите на кукли-ангели, изработени от деца. Куклите са отличени в Националния детски конкурс „Виж моя ангел”, организиран от Арт-Къща „Куклите”. На гърба на всяка картичка има цитати от писма до ангелите, написани от деца, участвали в конкурса.  „Ангелските картички” обединяват семейството около темата за доброто, любовта и съпричастността. Изданието подкрепя талантливите деца в България.

Оригинален, забавен и социално значим подарък.

Картичките съдържат послания на деца:

Картичките съдържат послания на деца:

Мили ангели, дарете всички добри хора с много щастие и късмет! Карина,  9 г.

Мой ангел! Знам, ти си някъде там и ме пазиш от беди. Обичам те, макар че не те виждам… Йоан, 8 г.

Скъпи мой ангел, направи така, че сирачетата да си намерят обичани семейства. Ивайла, 10 г.

Жените в Мен

Кокетната стихосбирка-кутийка съдържа 40 поетични картички – психологически миниатюри – с образите на 40 кукли. Те са сътворени от Жени Костадинова. Чрез словото и багрите, с ръцете и сърцето си поетесата търси различните лица на Жената… които се оказват образи, скрити в нея самата. Тези прототипни лица – жени ще ви очароват, разссмеят или пък накарат да се замислите. Със сигурност няма да ви оставят равнодушни. Защото в тях ще откриете себе си!

Специално